Szövegírás

Önnek is gondot okoz a szövegírás?
Ne töltse a drága idejét vele, mi megoldjuk.

  • Weblap szöveg 
  • PR cikk
  • blog
  • reklám szöveg
  • hirdetés szöveg
  • szlogen

A szövegírás bármilyen témájú weblapról beszélünk is elkerülhetetlen. Tájékoztat, felkelti az érdeklődést, megragadja a vevő illetve a szolgálatás iránt érdeklődő figyelmét.

Marketingszöveg írás

A jó marketing szöveg finoman meggyőzi a vásárlót arról, hogy neki szüksége van az adott termékre. Ami biztos, hogy ha jelen akarunk lenni az online világban, akkor mindenképpen szükségünk van szövegre a weblapunkon, a hirdetéseinkben vagy a Facebookon.

A honlapunk kinézete lehet nagyon csili-vili csodálatos szöveg nélkül nem tud hasznot generálni és ahhoz, hogy termékeny legyen nem elég, hogy van szöveg rajta. Ennek a szövegnek meg kell felelnie a marketing szabályainak is. Itt nem kell nagy dolgokra gondolni, elegendő csupán a vevő vagy megrendelő fejével gondolkodni. Ha mi szeretnénk a terméket vagy szolgáltatást milyen kulcsszavakat írnánk be keresőbe. Ennek kiderítésére több hasznos kulcsszóválasztó eszköz is a rendelkezésünkre áll.

A jó szöveggel megtalálhatjuk a közös hangot a vevőinkkel.

A szövegünk melyik részét látja Google?

A marketingben manapság igen elterjedt nézet, hogy a szöveges tartalomból sohasem elég. Az igazság az, hogy a jó szöveges tartalomra mindig is szükség volt és lesz, legyen szó bármilyen témáról.
Attól függetlenül hogy nem a Google kedvéért van szükség a weblapon a szöveges tartalomra érdemes figyelembe venni mit lát és mit tehetünk érte hogy a látogatók is megtaláljanak minket.

Tanácsadás szolgáltatásunk keretében erről is mindent megtudhat.